תופעות כדור ריבון..,........

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/11/2022 | 23:15 | מאת: ציפי

עקב שבר משמעותי במרפק ממעידה קלה נוטלת כדור ריבון אחת לחודש מזה 5 חודשים. סובלת יותר מהרגיל מצרבות. מבקשת לדעת האם יתכן שיש צרבות במהלך החודש ולאו דווקא מיד אחרי נטילת הכדור? מבקשת לדעת האם קיים כדור ללא תופעות לוואי? תודה רבה עע

שלום רב, הטיפול עלול להגביר צרבת. תפני לרופא המטפל לדיון, ותעברי לטיפול בזריקות נגד אוסטיאופורוזיס- אקלסתה לתוך הוריד פעם בשנה, או פרוליה תת עורית פעמיים בשנה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס