בדיקת צפיפות העצם מתי צריך לעשות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/11/2022 | 16:46 | מאת: רפי

קיבלתי שני עירוי אקלסטה בהפרש של שנה הרופאה אמרה שצריך לעשות שוב בדיקת צפיפות אחרי העירוי השני, השאלה שלי כמה זמן אחרי העירוי השני צריך לעשות את הבדיקה בתודה מראש

שלום רב, בדיקת צפיפות עצם אפשר לעשות בכל שלב, עדיף לאחר כשנה אחרי הטיפול, אך ההחלטה תלויה במצב המטופל (שברים, תרופות, מחלות והדומה). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס