מתלונן שיש הפרעה בצפיפות עצם בגלל כדורים פסיכיאטריים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/10/2022 | 14:01 | מאת: ניב

שלום אני לוקח כדורים פסיכיאטריים וחושב שזה פוגע לי בערכים של הטסטסטרון ורוצה לדעת מאיזה רמה אפשר לקבל טיפול של טסטסטרון לפי total testestrone

שלום רב, טיפול בטסטוסטרון מיועד לגברים עם רמת טסטוסטרון נמוכה (מתחת לנורמה) ותלונות הנובעות מחוסר טסטןסטרון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס