הפסקת גלולות ותופעות לואי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/09/2022 | 09:17 | מאת: רווית

שלום רב בת 25 מעוניינת להפסיק גלולות יאז פלוס שקיבלתי לשיעור קל בגב ומחזור לא סדיר אבל חוששת משיעור יתר בעיקר באזור הפנים האם לאחר הפסקת הגלולות אסבול מתופעה זו האם היא תחלוף חאחר שההורמונים מתאזנים האם יש דרך למנוע תופעה זו?

שלום רב, אחרי הפסקת נטילת גולות צפויה החמרה בשיעור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס