תוצאות שונות במדידות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/08/2022 | 21:40 | מאת: עינב

ערב טוב במדידה ביתית ראיתי תוצאה שהיא קצת מעל 100, מדדתי מיד שוב באצבע אחרת (בתחילה באצבע האמצעית והשניה באצבע הסמוכה) והתוצאה היתה שונה, 8 יחידות פחות. האם הגיוני שיהיה הבדל כזה בין מדידות שנעשו בהבדל זמן של מספר שניות בלבד? והאם יכול להיות הבדלים בין האצבעות מבחינת המדידה והתוצאות?

שלום רב, א. ערך הסוכר בערב לא בהחרך צריך ליות מתחת ל 100- הרי המטופל אכל במהלך היום, נכון? ב. שינוי ב8 יחידות -במסגרת סטית המדידה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס