השתלת שן תוך כדי קבלת זריקות פרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/08/2022 | 23:03 | מאת: חיה

שלום רב, מזה שנתיים, כל חצי שנה אני מקבלת זריקת פרוליה עקב אוסטאופורוזיס. מועד הזריקה הבא הוא 10.10.2022. חסרה אצלי מזה הרבה מאוד שנים שן מספר 36, לסת תחתונה מצד שמאל. לאחרונה הוצע לי לבצע השתלה במיקום זה. האם זה בר ביצוע נוכח קבלת זריקת הפרוליה ? תודה מראש.

שלום רב, כל טיפול כירורגי בפה על רקע טיפול בפרוליה יש לבצע בחודי האחרון לפני זריקה הבאה, כלומר, 5 חודשים לאחר הזריקה האחרונה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס