סוכר גבוה לאחר לילה בצום במדידה ביתית

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/08/2022 | 17:00 | מאת: ניר

שלום במדידת סוכר ביתית בבוקר לאחר צום של 8 שעות יצא 105. המוגלובין מסוכרר שבדקתי לפני חודש ומשהו היה 5.30. איך ניתן לדעת אם מדובר בטרום סוכרת? יש מדד אובייקטיבי שיכול לענות על זה? והאם לכך ששמונה שעות לפני הבדיקה אכלתי ממתקים יכול להיות השפעה על רמת הגלוקוז בבדיקה בבוקר או שכל עוד עברו שמונה שעות אין משמעות למה שאכלתי קודם? תודה

שלום רב, ערכי הסוכר מעל 100 מאפיינים מצב שנקרה טרום סוכרת, ניתן לחזור על הבדיקה מספר פעמים, וזה מדד אוייקטיבי. אם מעוניינים בטסט נוסף- ניתן לבצע העמסת סוכר. 8 שעות צום לפני הבדיקוה מספיקות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס