סיטי בטן והתיחסות לעצמות האגן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/08/2022 | 22:11 | מאת: חזי

שלום עשיתי סיטי בטן ואגן בגלל כאבים בבטן התחתונה וכאבים בעצמות האגן נשללה דלקת ערמונית בסיטי כתבו MUSCULO-SKELETAL SYSTEM: -Sclerotic findings in the lt iliac bone and rt sacrum- non-specific. -Otherwise normal osseous structures. מה המשמעות? למי אני צריך לפנות? האם מסביר את הכאבים שלי? תודה לך התשובות שלך ממש נפלאות!

שלום רב, השינויים תוארו כלא ספציפפים, כלומר, לא נגרמים על ידי מחלה. לפי תיאור זה- אין צורך לבירור נוסף לגבי העצם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס