ערכי סידן גבוהים בשתן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/08/2022 | 08:16 | מאת: יודית

סובלת מאוסטופורוזיס, PTH 67.5, מחסור בויטמין D וערכי סידן גבוהים 288 באיסוף שתן. הומלץ לי לקחת 5000 יחב"ל טיפות ויטמין D. האם לקחת כל יום או שעדיף לחלק את הכמות לפעמיים בשבוע? האם לקחת סידן אמורפי או אחר?

שלום רב, לא ניתן לענות בפורום, כי אין מספיק נתונים. נא לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס