ניתוח ברגל עם מחלת אדיסון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/07/2022 | 07:33 | מאת: שרית

אשמח לדעת, לבעלי בן 44 יש מחלת אדיסון 21 שנה, והוא צריך לעבור ניתוח לא מסובך ברגל אך עם הרדמה מלאה. האם הוא בסיכון יותר גבוה?

שלום רב, חולה במחלת אדיסון צריך כיסוי בגלוקוקורטיקואידים במינון גבוה יותר מהרגיל. המינון תלוי בסוג וקושי של הניתוח. נא לדון עם הרופא המטפל לגבי מינון התרופה סביב הניתוח. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס