בקשר לסידן - אודה על תשובתך

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/07/2022 | 20:25 | מאת: מישהי

דר' סיגל שלום, נראה לי שדילגת על שאלתי לגבי השפעת צריכת הסידן דרך מזון על רמת הסידן בדם - האם יש /יכולה להיות השפעה כזו ? אודה לך מאוד על התייחסותך לשאלתי

שלום רב, צריכת סידן ממזון לא משפיעה על רמת הסידן בדם. רק עם התזונה מבוססת בעיקר על דברי חלב, שנצרכים בכמות גבוהה מאוד, ובשילוב עם תוספי סידן- עלולה להיות עליה ברמת הסידן בדם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס