אודה על הדרכה בשימוש בתרופה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/07/2022 | 01:32 | מאת: ישראל

שלום התחלתי היום שימוש בתכשיר טסטומקס במינון של 50 מ"ג. מרחתי את החומר על זרוע אחת בחלק החיצוני, אך הכמות גדולה ולא הצלחתי למרוח כמו שצריך ולקח די זמן עד שהתבייש, וגם נשארו מין כתמים לבנים היכן שהיתה שכבת חומר גדולה יותר. רציתי לדעת מה ההנחיות לשימוש בתכשיר, בעלון לצרכן כתוב היכן המקומות שניתן למרוח, אך לא הבנתי האם יש לבחור באחד מהמקומות ושם למרוח הכל, או למרוח בכמה מקומות במקביל, למשל ב2 הזרועות וב2 הכתפיים במקביל וכך שטח המריחה יהיה גדול משמעותית והשכבה תהיה דקה יותר וממילא הספיגה תהיה מהירה יותר. תודה

שלום רב, אפשר למרוח את הגל במספר מקומות כל פעם, כדי לספק ספיגה טובה יותר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס