מדוע צריך צום בבדיקה זו וכמה שעות צום?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/07/2022 | 23:03 | מאת: יועז

שלום כחלק ממעקב אני צריך לבצע בדיקת דם שכוללת: ספירת דם פרולקטין טסטוסטרון ברזל TSH על ההפניה כתוב שיש להיות בצום. מה מהבדיקות מצריך צום? כמה זמן צום? ומה הבעיה אם לא נמצאים בצום בבדיקות אלו? תודה

שלום רב, יש לבצע הבדיקות לאחר צום לילה של 6-8 שעות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס