מה ההבדלים בין טסטומקס לנבידו?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/06/2022 | 22:18 | מאת: ארז

שלום מלבד העניין של אופן השימוש שטסטומקס זה מריחה כל יום וזריקת נבידו זה טיפול של פעם בשלושה חודשים, מה ההבדלים ביניהם? תוך כמה זמן יש עליה ברמות הטסטסטרון בזה ובזה? והאם יש הבדלים בתופעות הלוואי בין התכשירים? למשל מבחינת הסיכון לאירועים קרדיווסקולרים? טסטומקס גל קיים במינון של 25 ומינון של 50. איזה מהמינונים מקביל לרמה של זריקת נבידו? תודה

שלום רב, א. המינון יקבע על ידי רופא המטפל. ב. נבידו גורם לשיא ברמת הטסטוסטרון בעוד 6 שבועות, בתום 3 חודשים רמת ההורמון יורדת, עולה שוב לאחר זריקה הבאה, ומגיעה לפלאטו אחרי זריקה שניה. עם טסטומקס התנודות הן יומיות. אם שתי התרופות מספקות רמת ההורמון תקינה. ג. תופעות לוואי שווןת: עליה בסמיכות הדם. בברכה, דר ילנה סיגל

13/06/2022 | 01:06 | מאת: ארז

שלום יש משהו לעשות בקשר למניעה של סמיכות הדם? את הג'ל עדיף למרוח בלילה או בבוקר? והאם יכול להיות שמריחת הג"ל לפני השינה גורמת להפרעות שינה או שזה לא קשור? תודה

שלום רב, א.- לעקוב, ולהפסיק הטיפול עם צריך. ב. בבוקר. ג. כן. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס