הטיפול באוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/06/2022 | 23:52 | מאת: גל

בוצעה בדיקת צפיפות העצם בגלל אבחון בסרטן שד והתחלת טיפול בלטרוזול. תשובת הבדיקה - אוסטאופורוזיס. יש לבצע בדיקות נוספות?ומה הטיפול ? (בת 58) תודה

שלום רב. יש לבצע בדיקות משק סידן, כולל רמת ויטמין D, ולפנות לרופא המטפל באוסטיאופורוזיס להתאמת הטיפול. ישנן אפשרויות שונות, לא ניתן לייעץ בפורום, אלא רק בפגישה עם רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס