אוזמפיק והרזייה - שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/05/2022 | 19:34 | מאת: דורה

שלום רב אני בת 48 מחזור סדיר, לא סוכרתית, מזריקה אוזמפיק לצורך ירידה במשקל (ירדתי בחצי שעה 10 קג וכעת BMI 27). בבדיקות דם אחרונות ׁלאחר ירידה של 10 קג), ערך הטריגליצרידים שלי ירד ל 72 (לפני שנה עמד על 126) כולסטרול 188 (לפני שנה 178) HDL 56 (לפני שנה 60) LDL 118 (לפני שנה 92) NON HDL 132 (לפני שנה 118) שאר בדיקות דם תקינות כולל אינזימי כבד תקינים. האם לדעתך, זה תקין שחלה ירידה כה דרסטית בטריגליצרידים ? תודה רבה לך

שלןם רב, כן, נראה לי תקין. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס