אוויסטה - אוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/05/2022 | 21:16 | מאת: מימי

שלום ד"ר, אני בת 58, נוטלת אוויסטה 8 שנים. ערך T-Scoreשל עמוד שידרה - מינוס 2.6, ירך מינוס 1.9. האם יש צורך להחליף את התרופה?

שלום רב. הפורום לא מיועד לתשובות על שאלות פרטניות. לא ניתן לתת יעוץ לגבי שאלתך, כי חסר מידע חשוב. אינני יודעת מה היתה צפיפות העצם לפני 8 שנים, ואיזה דינמיקה חלה מאז בצפיפות העצם. אינני יודעת האם היו שברים תחת טיפול זה. אינני יודעת האם יש הוריות נגד לטיול בתרופה זאת, שאולי הופיעו במהלך השנים. אינני יודעת האם יש לך תופעות לוואי לתרופה. באופן כללי, אם הצפיפות יציבה, לא היו שברים, ואין הוריות נגד לשימוש בתרופה- ניתן להמשיך בה. נא לפנות לרופא המטפל ולדון אתן בשאלות אלו. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס