בדיקת צפיפות העצםםםםםם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/05/2022 | 15:13 | מאת: מאיר

היי שלום בחור בן 2 וחצי סובל מי תסמונת קרצינואיד והארלנס דנולס שלחו אותי לעשות בדיקת צפיפות עצם בתשובה רשום לי עמוד שדרה בין 2.1 ל 2.9 בירח בין 1.4 ל 1.7 וכולם מתחת ל 2 בכללי עכשיו לפי מה שאני מבין זה לא תקין כי גם רשום לי לא תקין השאלה שלי זה לא מוזר בכזה גיל ויטמין די תקין לגמרי וגם סידן זרחן הכל בגדר התקין ..

15/05/2022 | 15:18 | מאת: מאיר

גם רשום 0.010 בעמוד שדרה ירח 0.012

15/05/2022 | 15:20 | מאת: מאיר

סורי ראיתי שרשום גיל 2 וחצי .. גיל 20 וחצי מתקן

שלום רב, לא ניתן לענות בפורום, בלי לראות הבדקה ובלי להתייחס לכל ההיסטוריה הרפאוית ולכל הבדיקות האחרות. אני מציעה לפנות לאנדוקרינולוג ילדים ליעוץ. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראו תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, גיל 20 זה כבר נשמה אחרת, אבל עדיין: לא ניתן לענות בפורום, בלי להתייחס לכל פנל של הבדיקות. נא לפנות לרופא ששלח את המטופל לבדיקה, ואם יהיה צורך- נא לפנות ליעוץ מסודר לאנדוקרינולוג העוסק בצפיפות עצם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס