אני חולה באוסטופרוסיס בריחת סידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/03/2022 | 10:51 | מאת: ציפי גולדשטיין

אני מגיל 34 עם בריחת סידן לאחרונה המצב נעשה חמור עם שבר בגב הייתי אצל רופאה והיא הציעה לי זריקה ויש גם כדורים ואני מאוד פוחדת ואבדת עצות קראתי את כל התופעות לוואי של הזריקות והכדורים ואני מאוד פוחד שאלתי היא מה כדי לי לקחת ואם אפשר להגיע אליך ליעוץ דרך קופת חולים כללית פלטניום מקווה שקבל תשובה בהקדם תודה יום טוב🙏

שלום רב, אין אפשרות לדון בטיפול פרטני בפורום. אני ממליצה לך לפנות לרופא שמטפל בך ולדון איתו על כל האפשרויות הטיפוליות המתאימות לך. ואם את מחליטה להישאר ללא טיפול תרופתי- זה זכותך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס