כדור בינוסטו לטיפול באוסטואופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/03/2022 | 17:58 | מאת: אריאלה

בהמלצת אנדוקרינולוגית התחלתי להשתמש בכדור בינוסטו 70 מ"ג. בשל תופעות לוואי כמו כאבי שרירים וכאבי ראש הרופאה המליצה ליטול חצי כדור פעם בשבוע. הבעיה היא שאין על הכדור קו שמאפשר חיתוכו לשני חצאים. האם בכלל מותר לחצותו?

שלום רב, אם אין קו על הדור- לא מומלץ לחתוך אותו. חוץ מזה- המינון הטיפולי הוא מינון של כדור שלם. דברי עם הרופא לגבי שינוי טיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס