תוצאות בדיקת מדדי שחלוף עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/03/2022 | 17:24 | מאת: שיר

ctx: 376 p1np:36.86 מה המשמעות? שנה שעברה היה : ctx 460 p1np : 49.89 אני מקבלת אקלסטה האים התוצאה הייתה צריכה להיות יותר נמוכה? תודהת שיר

שלום רב, אם זאת התוצאה שנה אחרי עירוי אקלסטה- אני היתי שוקלת לתת עירוי נוסף, אבל ההחלטה הסופית מתבססת לא רק על בדיקת מדדי השחלוף, אלא על כל מהלך הטפול שהיה קודם, לכן כדאי לדון עם הראופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס