בקשר לבדיקת growth horonone gh

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/03/2022 | 16:18 | מאת: נחום

יש לי 0.05 gh0 בדם בבדיקה האם נותנים טיפול אם זה נמןך?

שלום רב, יש לעשות בירור מלא בקופת חולים. לא מחליטים על טיפול בהורמון גדילה על סמך בדיקה אחת. אם ישפגיעה בראש ואובחן חסר לפחות בשני הורמוני היפופיזה נוספים-נ ישנה אינדיקציה לטיפול בהורמון הדגילה. בברכה, דר ילנה סיגל

13/03/2022 | 18:14 | מאת: נחום

אפשר לשאול מה הם ההורומונים הנוספים? והאם tsh מדכא growth horomone

שלום רב, במחלות של היפופיזה או פגיעת ראש ההיפופיזה עלולה להיפגע. היא מייצרת מספר הורמונים: הורמון TSH המפקח על בלוטת התריס, הורמונים (2) שמפקחים על בלוטות מין, פרולקטין, והרמון שמפקח על הפרשת קורטיזול, והורמון גדילה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס