בקשר להורמון גדילה ושינויים בשנים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/02/2022 | 16:07 | מאת: נחום

שלום היה לי בדם 235ngml מבקש לדעת למה לאחרונה זה ירד לי ל139ngml האם זה בגלל שsomatostatin עולה? שזה קשור לtsh או בלוטת התריס או התכווצות קיבה?

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום. לא ברור למה בכלל נבדקו רמות הורמון גדילה, ועוד מספר פעמים. לא ברור האם יש הפרעות היפופיזריות, ואם כן- איזה. לא נחתן להבין מה הן גבוליות הנורמה במעבדה שבא נעשו בדיקות. לא ברור במי מדובר-מין, גיל, מחלות רקע, טיפולים אחרים. אני ממליצה לפנות לרופא המטפל שיזם את הבירור, ולדון אתו בתוצאות הבירור שיזם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס