חשש לפני ניתוח כיס מרה עם תסמינים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/02/2022 | 17:59 | מאת: ראקי

אני בת 60 עם f.m f.מטופל בכולחצין 2 כדורים מגיל 28 בשנתיים אחרונות סובלת מכאבים בשרירים בפרקים לאחרונה הרדמות של גפיים עליונות התכווצות שרירים באמות הידיים .חשה עקצוצים כאשר נוגעת יש גבשושים זעירים בבדיקת דם אחרונה k בגבול העליון מועמדת לניתוח כיס מרה בשל אבן בגודל סמ עם תסמינים יש לי חשש שאולייש לי עמילואידוזיס .מה עלי לעשות.?

שלום רב, את פנית לפורום למחלות אנדוקריניות ואוסטיאופורוזיס, הפורום הזה לא מתאים לך. אני ממליצה לך לפנות לפורום של מחלות ריומטולוגיות. אך בכל משקה כדאי לעשות בדיקת צפיפות עצם ולבדוק רמת ויטמין D. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס