טיפול תרופתי לאוסטיאופרוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/01/2022 | 18:40 | מאת: ליאת

שלום רב, מנסה להבין את ההבדלים בין התרופה ריבון ופוסלן. האם אחת מהתרופות יעילה יותר? כמו כן האם יש הבדל בספיגה וביעילות בלקיחת ריבון שבועי או חודשי? בתודה מראש

שלום רב, השפעת התרופות די דומה, וניתן להשתמש בכל אחת מהן. לגבי ריבון- ניתן להשתמש בתכשיר שבועי או חודשי, כרצונך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס