בקשר לאנדוסטרדיון בדם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/01/2022 | 07:56 | מאת: נחום

אני חושב שיש לי אנדוסטרדיון נמוך האם ההורמון האם אחראי על הרבה טסטסטרון?

שלום רב, אנדורסטנדיון- הורמון שמופרש על ידי בלוטות יותרות הכליה ועל ידי אשכים. הוא ההורמון הגברי, ומממנו נוצר טסטוסטרון. אנדרוסטנדיון הוא ההורמון הגברי חלש יותר מטסטוסטרון. הטסטוסטרון מיוצר על ידי אשכים ויותרופ הכליה., לא רק נוצר מאנדרוסטנדיון. אם יש חשש לחוזר בהורמוני מין- נא לפנות לרופא לצורך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

24/01/2022 | 14:54 | מאת: נחום

שלום היה לי ה acth pmol/l שלי היא 4 היה שם הבדיקהDHEA SULPHATEתוצאה8.4 mcmol/L חושב אולי תת פעילות באדרנל או או הבבלוטה במוח

שלום רב, נא לפנות לרופא המטפל. אין לי אפשרות לענות לשאלה זו דרך הפורום.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס