בקשר לסידן בשתן ואיבוד סידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/01/2022 | 14:20 | מאת: נחום

שלום פעם שתיתי 2 בקבוקים של 1.5 ליטר מים ואני השתנתי הרבה האם יכול להיות בריחה של סידן בשתן? כי אני חושב שאיבדתי הרבה סידן בשתן ואז התכווצתי בגובה הרבה ס"מ מכל המים ששתיתי

שלום רב, אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה, ולעשות בירור, ואז תקבל/י תשובות על כל השאלות- גם אם ישנו איבוד סידן בשתן, וגם אם יש איבוד סידן בעצמות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס