בקשר לבלוטת ההיפותלמוס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/01/2022 | 13:46 | מאת: נחום

שלום אני לא ישן שנים וראיתי תמונות של mri שהמוח מתנוון ממחלת חוסר שינה. אז הנזק כולל את בלוטת ההיפולטמוס ואני רוצה לעשות mri כדי יראו נזק בהיפותלמוס השאלה אם רואים נזק בבלוטה אז אפשר לתת מתן הורמון גדילה

שלום רב, לא. חסר בהורמון גדילה מאבחנים בבדיקות דם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס