אוסטראופוזיס הסבר כללי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/01/2022 | 14:25 | מאת: גילה

מבקשת ידעת מדוע עושין אלקטרופורזה של חלבונים כאשר עושים בדיקת סקר ל אוסטראופוזיס נמצאו שני פסי השקעה למבדה וקפא ללא כימות הבדיקה נעשתה בשנת 2016 מאז לא נעשו בדיקות נוספות מה זה אומר שמאז השארתי את המצב ככה ולא המשכתי לבדוק הלכתי לאנדוקרנולוג יש אוסטאופניה לא מקבלת כלום רק מעקב

שלום רב, מבקשת ידעת מדוע עושין אלקטרופורזה של חלבונים כאשר עושים בדיקת סקר ל אוסטראופוזיס.- כדי לשלול מיאילוצה נפוצה. מאז השארתי את המצב ככה ולא המשכתי לבדוק- תפני להמטולוג, והוא יגיד לך האם יש צורך בבירור נוסף או טיפול. יש אוסטאופניה - מומלץ להקפיד על צריכתסידן של 1200 מג ליום ממזון ותוסף יחד, ולרמה טובה של ויטמין D, ואים יש צורך ומומלת לקחת תוסף ויט D, המינון מתאימים לרמת הויטמין . בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס