בקשר לחוזק העצמות שלי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/01/2022 | 15:57 | מאת: נחום

שלום אני מרגיש שהעצמות ברגליים וביידים חלשות מאוד וקלות ממש כמו נוצות מה זה יכול להיות? לא נוח לי בשינה עם העצמות ברגליים בשינה מרוב שהם קלות חלשות ולא חזקות כמו לפני שנה

שלום רב, לא נראה לי שמדובר בבעיה אנדוקרינית. אני ממליצה לפנות קודם כל לרופא המשפחה שלך. בברכה, דר ילנה סידל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס