Polymialgia Reumatica

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/01/2022 | 14:41 | מאת: אסתר

שלום, רציתי לשאול האם נכון במחלה אוטו אימונית כמו P. R ליטול תוספת של ASIDOFiLUS. קראתי שמעי דולף יכול לגרום למחלות אוטו אימוניות ולתגובה חיסונית. תודה רבה על התשובה. אסתר

שלום רב, השאלה לא בנושא של אוסטיאופורוזיס או מחלות אנדוקריניות. אני מציעה לפנות לפורום הנכון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס