איזה תוסף סידן צריך לקחת

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/01/2022 | 14:19 | מאת: אסתר

יש לי אוסטאופורוזיס.אני בת 75. הרופא המליץ להתחיל הזרקות של teriparatide . רציתי לשמוע עצה על תוסף סידן הכי נכון. האם סידן אמורפי נחשב הכי טוב בספיגה.? אשמח מאוד על תשובה מהירה תודה, אסתר

שלום רב, את יכולה לקחת כל תוסף סידן שנוח לך. ישנה עדיפות לסידן אמורפי באנשים עם בעיות ספיגה חמורות- ניתוחי קיבה, מחלות מערכת העיכול עם הפרעות ספיגה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס