בקשר לקורטיזול ותחושת רעב

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/01/2022 | 14:09 | מאת: נחום

האם קורטיזול אחראי על תיאבון? כי אין לי תיאבון בכלל והיה לי קןרטיזול 200 nnmol

שלום רב. א. רמת הרורטיזול שלך נראת תקינה, צריך לברר במעבדה שבה בוצעה הבדיקה. ב. לתיאבון -רגולציה מורכבת, לא רק על ידי הורמון אחד, אבל כן, קורטיזול מעלה תיאבון. בברכה, דר ילנה סיגל

19/01/2022 | 12:21 | מאת: נחום

שלום לפני כמה שנים היה לי קורטיזול 400 nnmol אבל היה מקרה באותו זמן שקבלתי מכה בראש מעצבים והיה כאב ואני חושב שנפגע לי ההיפותלמוס לכן יש ירידה בקורטיזול ואני בכלל לא רעב כמו פעם

שלום רב. לא ניראה לי שמדובר בבעיה אנדוקרינית, אך כמובן שלתת תשובה מדויקת ניתן רק לאחר בדיקה גופנית והתייחסות לכל בדיקות המעבדה, לכן אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה להחלטה על המשך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס