בקשר להורמון גדילה בדם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/12/2021 | 14:23 | מאת: נחום

שלום יש לי ירידה במסת שריר לא מצליח לפתח שריר בחדר כושר פעם עשיתי והרמה הייתה 139 NG /ML אני חושב שהפעם הרמה נמוכה יותר מתי באיזה רמה מתחילים לתת הורמון גדילה?

18/12/2021 | 14:25 | מאת: נחום

שלום בקשר לסרקוול לקחתי 300 מ"ג לפני שנה במשך 3 שבועות מאמין שזה העלאה לי את הרמה במעבדה של הכללית ל 235 NG/ML

שלום רב. הורמון גדילה נותנים אך ורק במקרים שבהם הוכח חסר בהורמון זה. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראה תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס