גזים בדם -בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/12/2021 | 11:12 | מאת: רינה

שלום, אמא שלי בת 86 חולה כבר שנתיים בשלבקת חוגרת. אני לא יודעת אם יש קשר אבל טוענת זמן רב שיש לה נפיחות בבטן וכל נגיעה אפילו עם אצבע כואב לה מאוד. עשתה 4 פעמים אולטראסאונד ואמרו לה שאין שום ממצאים חריגים בחלל הבטן אבל שיש לה גזים בדם. האם יש לזה טיפול?

שלום רב. לא מדובר כאן בבעיה אנדוקרינולוגית.מטבולית. פורום זה לא מיועד לתשובות לשאלות במקצועות אחרים. לא ניתן לתת תשובה דרך פורום זה. נא לפנות לרופא המטפל לצורך בירור וטיפול מתאים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס