מבחן דקסמטזון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/12/2021 | 22:12 | מאת: אנונימי

שלום! האם תוצאה של 54 nmol/l קורטיזול לאחר מבחן דיכוי קצר (1 מ"ג דקסמטזון) זה תקין או גבולי? תודה רבה רבה!!!

שלום רב, התוצאה היא גבולית. הערך תקין מתחת ל 50. בברכה, דר ילנה סיגל

05/12/2021 | 16:09 | מאת: אנונימי

ומה זה אומר?

שלום רב, זה אומר שצריך לפנות לרופא המטפל, והוא יחליט על המשיך בירור ומעקב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס