יתר פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/11/2021 | 13:04 | מאת: שירלי

דר שלום רב, אני בשנות העשרים עם tsh 0.5 וקשרית שפירה בגודל 13 מ"מ. אני סובלת מתסמינים של יתר פעילות בלוטת התריס אך רופאים רבים אומרים שאין צורך בטיפול רפואי וככל הנראה זה לא מהבלוטה אלא ממקור אחר. בחורף במיוחד אני סובלת מקור בלתי רגיל, חולשה , ירידה במשקל , יובש חמור בעיניים ועוד.. אודה לך על הכוונה האם זוהי בעיה אחרת אוטואימונית בבלוטה ויש צורך בטיפול. תודה,

שלום רב. רמת ה- TSH תקינה. לא ניתן לקבוע אבחנה(אוטואימונית אן אחרת)דרך הפורום. אני ממחיצה לך לפנות לרופא לבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס