רכבת ------------------------------

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/11/2021 | 12:29 | מאת: לאב

האם מחלת הרככת עלולה לעבור בתורשה לילדים? טכן האם רעידה ביד למבוגר יכולה להוות תסמין למחלה?

שלום רב, האם רעידה ביד למבוגר יכולה להוות תסמין למחלה?- לא. האם מחלת הרככת עלולה לעבור בתורשה לילדים?- כן, אם מדובר בבעיה גנטית ולא בחסר בויטמין D עקב העדר חשיפה לשמש או נטילת תוסף ויט D. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס