היפוגליקמיה בכלל, ולילית בפרט

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/11/2021 | 23:10 | מאת: יעל

שלום האם באנשים שאינם מוגדרים כחולי סוכרת יכול להיות מצבים של היפוגליקמיה בכלל, ולילית בפרט? והאם התיאור של הזעה בלילה במקרה של היפוגליקמיה זו הזעה בכל הגוף או אפילו רק בראש ופלג גוף עליון? ואדם שמתעורר בלילה מזיע מאוד (בדיקות דם כלליות תקינות), האם צריך לחשוש שמדובר בנפילת סוכר גם אם אינו סוכרתי? תודה

שלום רב, האם באנשים שאינם מוגדרים כחולי סוכרת יכול להיות מצבים של היפוגליקמיה בכלל, ולילית בפרט?- כן. האם באנשים שאינם מוגדרים כחולי סוכרת יכול להיות מצבים של היפוגליקמיה בכלל, ולילית בפרט?- הזעה בכל הגוף. ואדם שמתעורר בלילה מזיע מאוד (בדיקות דם כלליות תקינות), האם צריך לחשוש שמדובר בנפילת סוכר גם אם אינו סוכרתי?- הזעה בלבד לא מחשידה בהיפוגליקמיה. בהיפוגליקמיה ישנו געב, געד, כאבי ראש, בלבול עד חוסר הכרה. אבל כדאי לבדוק את רמת הסוכר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס