שאלות בעניין בדיקת סוכר בצום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/11/2021 | 14:04 | מאת: רון

שלום 1. כמה זמן צריך צום לבדיקת גלוקוז בדם? 2. האם צום ארוך יותר משמונה שעות עלול לגרום לכך שהתוצאה תהיה גבוהה יותר? א"כ איך מתייחסים לתוצאה קצת מעל 100 אם היה צום של 12 שעות למשל? 3. האם סטרס משפיע על תוצאות בדיקת גלוקז בדם בצום? 4. האם הפרעות בשינה או חוסר שינה משפיע על תוצאות בדיקת גלוקוז בדם בבוקר? א"כ לאיזה כיוון? לגבוה יותר או נמוך יותר? ואיך מתייחסים לזה? כל השאלות מתייחסות לבדיקה במכשיר ביתי. תודה

שלום רב, א. 8 שעות. ב. לא אמור. ג. כן, סטרס משפיע. חוסר שינה זה סטרס. ד. אם יש פפק- עושים בדיקת דם במעבדה לאחר 8 שעות צום, או/ועושים העמסת סוכר. בנוסף עושים בדיקת HBA1C- nss thzui vxufr c 3 jusaho vtjrubho. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס