משמעות תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/11/2021 | 08:47 | מאת: הראל

שלום! אשמח לדעת מה המשמעות של תוצאת בדיקת ACTH גבוה (בערך כפול מהנורמה בכמה בדיקות) אך קורטיזול תקין? תודה רבה!!!

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום, נא לפנות לרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

07/11/2021 | 11:11 | מאת: הראל

תודה רבה על המענה!!! 👍 יש תור לאנדו חשבתי רק אם אפשר לדעת כיוון... תודה רבה מראש!!!

שלום רב, תודה על העדכון. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס