בדיקת צפיפות עצם שנערכה היום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/10/2021 | 17:40 | מאת: שרי0.5- של

שלום בת 48 נוטלת יוטירקס לתת פעילות בלוטת התריס מולדת נולדתי ללא בלוטה תוצאות הבדיקה 0.5- LEFT FOREARM 2.1- LEFT FEMUR 1.7- עמוד שדרה

שלום רב, נא לפנות לרופא המטפל. לא ניתן לענות בפורום- חסריםן נתונים לגבי שברים, סיפור משפחתי, המצאות מחזור או מנופאוזה, התייחסות לבדיקות דם, וצריך גם לראות את בדיקת צפיפות העצם עצמה, לא רק סיכום קצר זה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס