בקשר לטסטסטרון בדם מאיזה רמה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/10/2021 | 14:02 | מאת: נחום

רציתי לדעת מאיזה רמה בדם של טסטסטרון TOTAL בננומל נותנים טיפול

שלום רב. לא ניתן לייעץ דרך הפורום. בגיל צעיר הטיפול נותנים לאנשים עם חסר מוכך בטסטוסטרון, ובגיל מבוגר- לאנשים אם חסר מוכך בהורמון ותסמינים של חסר בהורמון. אני מציעה לך לפנות לאנדוקרינולוג ליעוץ רגיל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס