בקשר לגובה שלי והרמון גדילה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/10/2021 | 14:53 | מאת: שלום

שלום אני מטר 1.75 דרך אגב הבדיקה של הכללית מראה הורמון גדילה 220 NG/ML ה261 היה במעבדה פרטית של בית חולים נהריה. אני מטר 1.75 ואני ראיתי שבחול הגובה הממוצע הוא 1.80 אז אני רוצה הורמון גדילה כדי להיות מטר 1.80 האם אפשר לתת לי?

שלום רב. לא ניתן לטפל בהורמון גדילה באנשים בוגרים עם סגירה אזורי גדילה בעצמות ואם העדר חסר בהורמון גדילה. בברכה, דר ילנה סיגל

18/10/2021 | 10:37 | מאת: נחום

מבקש לעשות ניסוי עם הורמון גדילה במשך חצי שנה לראות אם אני גובה ס"מ אחד זה מספיק לי

שלום רב, כבר עניתי לך: לא ניתן לטפל בהורמון גדילה באנשים בוגרים עם סגירה אזורי גדילה בעצמות ואם העדר חסר בהורמון גדילה. אם יש לך שאלות נוספות- נא לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס