בקשר לתוצאה של הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/10/2021 | 12:12 | מאת: נחום

שלום עשיתי הורמון גדילה לפני יותר מחצי שנה והתוצאה הייתה 261 NG/ML השאלה שלי אם זה לא גבוה?

שלום רב, לא ניתן לענות בפורום. גם לא מתייחסים לבדיקה בודדת של הורמון גדילה. אם קיים חשד להפרשה עודפת של הורמון גדילה- נא לפנות לאנדוקינולוג ליעוץ ולשקול ביצוע בדיקת IGF-1 וטסט עם מדידת הורמון גדילה לאחר העמסת סוכר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס