תוצאת בדיקת PTH גבוהה ועוד

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/10/2021 | 18:08 | מאת: יוסי

שלום אני בגיל 65, תוצאת בדיקות אחרונות: PTH-55pg/ml, רנין-66 סידן בדם תקין, סידן בשתן- mg/24h 240 יחס סידן/ קריאטינין- 0.3 אשלגן וזרחן נמוכים מעט מהמינימום הרצוי, קריאטינין ואוראה תקינים, לחץ דם גבוה שנים מאוזן בואזודיפ 10מ"ג, האם מחשיד שאולי יש אדנומה בפראתירואיד, או שהבעיה בכליות?

שלום רב, לא ניתן לענות בפורום- חסרים נתונים. מציעה לדון עם הרופא המטפל. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס