בקשר לACTH ורידה בדחף המיני

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/09/2021 | 13:36 | מאת: נחום

שלום אני חושב שיש לי ACTH נמוך ולכן יש לי ירידה בדחף המיני כי ACTH מעלה את הטסטסטרון האם כדאי לעשות בדיקת ACTH הקורטיזול שלי הוא 213.0 nmol/L

שלום רב, רמת הקורטיזול שלך תקינה. אם קיים חשד לאי ספיקת אדרינלים- נא לפנות לבירור אנדוקרינולוגי. ואם יובחן חסר ב- ACTH- תקבל טיפול מתאים לאיזון רמת הקורטיזון אם קיים חשד לירידה בטסטוסטרון- נא קודם כל לעשות בדיקת טסטוסטרון, ואם נמוך- לפנות לבירור, כי רמת טסטוסטרון מושפעת לא רק מרמת ה- ACTH. בברכה, דר ילנה סיגל

11/10/2021 | 12:11 | מאת: BJU

עשיתי בדיקות והACTH שלי הוא 4.02 pmol/L וטסטסטרון 12.96 nmol/L

שלום רב, הבדיקות תקינות. אם יש לך עדיין שאלות- אני מציעה לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס