המשך לשאלה בקשר לפורטאו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/09/2021 | 14:49 | מאת: אלי

איפה אפשר לערר על החלטת הקופה שלא מאפשרת זריקת פורטאו אלה רק מחליף טרוסה של טבע.ההחמרה התגלתה 19.7.2021 כמה זמן אפשר עוד לחכות ?עד לערעור

שלום רב, א. אפשר לפנות לוועדת חריגים בקופת החולים עם מכתב המסביר צורך בשימוש בתכשיר מסוים ולא אחר. אפשר לפנות להנהלת הקופה, לאגף פניות הציבור בקופה, ולאגף פניות הציבור במשרד הבריאות. ב. לא ברור לי באיזה החמרה מדובר. האם מדובר בהחמרה במצב המטופל על טיפול שאושר על ידי הקופה? או על החמרה במצב הבריאות שעקב המצב הזה נרשמה המלצה על טיפול בתרופה שאושרה על ידי הקופה? ג. טרוסה מיוצרת על ידי חברת ריכטר, הטבע מיצברת טריפרטיד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס