איזה טיפול הכי יעיל בבריחת עצם ושילוב תרופות יעיל

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/07/2021 | 03:51 | מאת: אונגר

שלום שמי אונגר מרים הייתי אצלך היום במרפאה באלישע בסופו של דבר את לא המלצת לי איזה תרופה לקחת ??ריבון פעם בחודש או בינוסטו פעם בשבוע והאים עלי ליטול גם כדור סידן קלסימד 600 +ויטמין d3 200

שלום רב, לא מקבלת באלישע. כל מטופל שביקור אצלי- מקבל מכת סיכום עם המלצות מפורטות. אם הית אצלי- תחשסי המלצות במכתב שקיבלת. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס