טיפול מיטבי באוסטאופורוזיס.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/07/2021 | 21:07 | מאת: יפה

שלום. בבדיקת צפיפות עצם נמאו הערכים: 2.8- ירך. 4.8- עמוד שידרה. אנדוקרינולוגית המליצה על טיפול בפרטאו אך קופת החולים לא מאשרת ומציעה את הטיפול באקלסטה. האם כדאי להתחיל טיפול באקלסטה או לרכוש פרטי את הפורטאו?

שלום רב, שתי האפשרויות מקובלות. כדאי שתדוני עם הרופאה שראתה אותך. בהתאם לסיפור הרפואי שלך- שברים בעבר, שברים במשפחה, מחלות נלוות, טיפול תרופתי קבוע- הרופא ה תעזור לך לבחור בטיפול המתאים ביותר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס